3 + 1 harrastusvinkkiä syksyksi!

3 + 1 harrastusvinkkiä syksyksi!

Iloista perjantaita Studio Moven verkkokaupan tiimiltä!


Meitä inspiroi syksy - sen lisäksi, että luonnon syksyiset sävyt ovat mielettömän kauniita, arjen aloittamisessa on aina oma viehätyksensä. Vaikka työrytmiin ja kouluun palaaminen on suurimmaksi osaksi innostavaa, voivat pimenevät illat väsyttää pitkien päivien jälkeen. Siksi suosittelemme jotakin harrastusta, josta ammentaa viikkoon energiaa!


Tähän postaukseen kokosimme 3 + 1 vinkkiä uusista harrastusmahdollisuuksista Studio Movella! Listasimme lajeja niin Tampereelta, Turusta, kuin Poristakin. Tsekkaa ja innostu!


1. Show Heels (Tampere)

Piristä arkeasi vauhdikkaalla Show Heels -tunnilla: korkkarit jalkaan, tai kattoon! Sopivan naisellinen tunti antaa energiaa, eikä naurultakaan varmasti säästytä. Korkokengillä tanssiminen voi olla myös uusi tapa hieman haastaa itseäsi.

Show Heels -tunnille pääset osallistumaan maanantaisin studiollamme.


2. Akrobatia (Pori)

Akrobatia sopii kaikille! Akrobatiatunnit ovat paitsi hauskoja, myös sopivan haastavia ja saavat varmasti arjen huolet pois mielestä. Tunneilla ei unohdeta venyttelyä - se on akrobatiassa supertärkeää! Tunneilla pääsee myös oppimaan teoriaa venyvyydestä ja liikkuvuudesta. Mahtavaa!

Akrobatiaa voi harrastaa Porin tanssisalillamme lauantaisin.


3. Ilmajooga (Turku)

Miltä kuulostaisi rentouttava joogaharjoitus, jossa käytetään apuna katosta riippuvaa kangasta? Ilmajooga voisi olla sinun lajisi! Jooga on ihanteellinen tapa rentouttaa mieltä ja kehoa kehittäen samalla liikkuvuutta ja jopa lihasvoimaa.

Ilmajoogaa pääset harrastamaan syyskaudellamme sunnuntaisin.


Sitten vielä yksi vinkki!


+1. Lukukausitunnit - tanssi joukkueessa!

Mikäli paikkakunnaltasi löytyy ikäistesi ryhmä esimerkiksi showtanssia, lähde rohkeasti kokeilemaan lukukausituntia! Ryhmässä tanssiminen voi antaa sinulle paljon: tanssin riemun lisäksi energiaa tuo aito joukkuehenki ja jaettu ilo onnistumisista. Studio Moven joukkueessa tanssivan tunnistaa tietenkin upeasta strassitakistamme, jota saa nykyään peräti kolmessa eri värissä. <3

Kurkkaa lukukausituntimme nettisivuiltamme: www.studiomove.fi


Tanssillista ja energistä syksyä kaikille!

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.