5 x tanssitekemistä yhdessä ystävien kanssa!

5 x tanssitekemistä yhdessä ystävien kanssa!


Aurinkoista perjantaita tanssijat ja muut lukijamme!


Lupailimme verkkokaupan Instagram-tilillämme vinkkejä johonkin mysteeriseen asiaan liittyen. Nyt aiommekin julkistaa tämän mysteerin!


Syyskuun blogipostauksessa annamme teille lukijoille ideoita...


...


(rumpujen pärinää)


Tanssitekemistä yhdessä kavereiden kanssa! <3


Mikä olisikaan parempaa, kuin viettää aikaa parhaiden kavereiden ja parhaan harrastuksen parissa? No ei mikään! Ideoimme postaukseen muutamia hauskoja tanssipuuhia, joita voi kehitellä niin arkena kuin viikonloppunakin. 


Me verkkokaupan tiimiläiset seuraamme luonnollisesti monia tanssitapahtumia ja tästä saimmekin idean - sen lisäksi, että vinkkaamme teille postauksessa omia ideoitamme tanssitekemisistä kaveriporukalla, kirsikkana kakun päällä kerromme yhdestä syksyn mielenkiintoisimmasta tanssitapahtumasta!


Eiköhän siis mennä asiaan:


5 tanssillista tekemistä yhdessä ystäviesi kanssa


1. Koreografian luominen kaveriporukallesi

Eikö olisi siistiä, jos sinulla ja parhaalla kaverillasi tai kaveriporukallanne olisi oma tanssi? Kootkaa porukka kasaan ja ideoikaa koreografia! Voitte kenties esittää koreografianne jossain (katso esim. kohta 5!) tai tanssia spontaanisti vaikkapa koulun välitunnilla!


2. Venyttelypiiri

Venyttely - jotain, mitä kaikkien meidän tanssijoiden pitäisi harrastaa, mutta se aina jotenkin jää. Kavereiden kanssa tämäkin asia järjestyy! Sen lisäksi, että saatte aikaiseksi venytellä huolellisesti, kun kaikki ovat samassa liemessä, voitte auttaa toisianne esimerkiksi ylivenyttelyissä tai tekniikassa.


3. Tanssibattle tai -kilpailu

Pitäkää kunnolla hauskaaa: järjestäkää kavereiden tai esimerkiksi luokkalaistenne, työkavereidenne tai joukkuelaistenne kanssa tanssibattle tai -kilpailu! Älkää kuitenkaan ottako kisaa liian vakavasti - hauskuus säilyy, kun tunnelma on rento ja jokainen pääsee mukaan turhaan jännittämättä.


4. Uuden lajin kokeileminen

Ota mukaan parhaat ystäväsi ja suunnatkaa yhdessä jollekin sellaiselle tanssitunnille, jota ette ole ennen kokeilleet. Uuden kokeileminen on paitsi hauskaa, myös palkitsevaa!


5. Dance & Show -tanssikilpailu

Tässä lupaamamme tapahtumaesittely! Dance & Show -kilpailu on ehdottomasti hyvänmielen tanssitapahtuma: sen lisäksi, että kovatasoiseen kilpailuun pääsee mukaan myös pienemmällä kynnyksellä Rising Stars -sarjaan, kilpailun ohella tapahtumassa järjestetään mm. hauskoja workshopeja. Vau! Ensimmäistä kertaa kilpailussa ovat myös mukana uutuuslajit discotanssi ja twerk.
Dance & Show järjestetään 24.-25.11.2018 Ylöjärven urheilutalolla. Kurkkaa lisätietoja
 tästä!


Kerää siis kaverisi messiin ja viettäkää huippuhauska tanssipäivä! 


Tanssillista viikonloppua ihanat!


Terkuin,
Verkkokaupan tiimi

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.