Joululahjavinkit!

Joululahjavinkit!

Heipähei ja hyvää joulunodotusta asiakkaillemme, tanssijoille ja kaikille muillekin!


Näin joulukuun kynnyksellä verkkokauppamme tiimi päätti julkaista muutaman joululahjaidean verkkokauppamme valikoimasta. Keräsimme kaksi lahjaideaa kolmeen kategoriaan, jotka ovat suurempi lahja, keskikokoinen paketti ja pieni muistaminen. Lue siis eteenpäin ja ota selvää, millä seuraavista voisit muistaa läheistäsi joulun aikaan. <3


Sylin täydeltä jouluiloa - suurempi lahja

1. Valikoimassamme ei liene treenitakkimme voittanutta, sillä se on suosituin tuotteemme. Kaunis strassitus takana kruunaa suomalaisen laadun ja materiaali on miellyttävän pehmeää ja joustavaa. Lahjan kruunaa ehdottomasti saajan nimen painatus takin etuosaan! Yksilöllinen lahja on aina arvokas.

2. Mille on aina käyttöä? Laukulle tietenkin! Treenikassista on moneksi, varsinkin silloin kun se on laadukas ja tyylikäs. Laukun voi pakata niin tanssitunnille, kuin viikonloppureissullekin.


Sopivasti joulumieltä - keskikokoinen paketti

1. Hopeinen kaulakoru on loistava lahja sellaiselle, joka tanssin lisäksi rakastaa tyyliä! Korun kaiverrus on upea yksityiskohta.

2. Mikä sopii kaikille, koosta tai väristä riippumatta? Kylpypyyhe tietenkin! Pyyhe on tyyliltään sporttinen ja ihanaa, pehmeää materiaalia.


Ripaus rakkautta - pieni muistaminen

1. Mikäli lahjan saaja on tanssija, juomapullomme lämmittää varmasti mieltä. Urheillessa vedensaanti on erittäin tärkeää, joten saaja ilahtuu varmasti siitä, että kannustat häntä hänen harrastuksessaan.

2. Tämä lahja sopii myös aivan kaikille - nimittäin avainnauha! Avain pysyy tallessa, kun sille on hauska nauha, joka näkyy myös laukun pohjalta.


Näiden lisäksi muistakaa toki myös lahjojen ikivihreät, eli lahjakortit! Verkkokaupastamme saakin kolmen eri summan arvoisia lahjakortteja. Anna lahja, jonka saaja saa vapaasti päättää itse, mihin ikinä hän sen haluaakaan käyttää.


Ihanaa joulunaikaa ja mukavia joulushoppailuhetkiä kaikille! <3


- Verkkokaupan tiimi 

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.