Mitaleista viis - joukkuekaverit ovat kultaa!

Mitaleista viis - joukkuekaverit ovat kultaa!

Heippa tanssijat!

Se olisi tammikuu, eli vuosi 2019 on alkumetreillään! Toivotamme verkkokaupan tiimin voimin kaikille teille mukavaa ja liikunnallista vuotta.

Loppuvuoden juhlien ollessa perhekeskeisiä tapahtumia, joiden tarkoitus on viettää aikaa läheisten kanssa, tulimme miettineeksi ihmissuhteita ja etenkin ystävyyttä. Siitä saimmekin idean blogipostaukseen. Tanssiharrastus pitää nimittäin sisällään yhden itse lajista irrallisen asian: harrastus- ja joukkuekaverit. Ja voi, miten tärkeitä ne meille ovatkaan!


Monille joukkuekaverit ovat aivan kaikki kaikessa, eikä ihme. Kavereilta saa motivaatiota, kun treeni ei maistu. Kaverit tsemppaavat, lohduttavat ja neuvovat, vaikkapa oikean tekniikan kanssa. Kaverit kehottavat jäämään kotiin lepäämään, jos on sairaana. Kaverit kertovat sitten, mitä treeneissä tehtiin ja miten seuraaviin olisi parasta valmistautua. Kaverit opettavat uuden pätkän koreografiasta.


Joukkue on kuin toinen perhe. Joukkueen kanssa tavataan ainakin viikottain, kilpailevat harrastajat näkevät toisiaan toisinaan jopa päivittäin. Joukkuekavereiden kanssa voi jakaa suruja ja murheita, vaikka ne eivät harrastukseen liittyisikään. Joukkuekaverit ovat myös iloisia toistensa puolesta, vaikka onnistuminen tapahtuisi tanssisalin ulkopuolella. Kaikkia kannustetaan ja jokaisen menestyksestä iloitaan yhdessä.


Kaverit ovat niitä, jotka rientävät paikalle, jos hypystä onkin tullut alas väärin ja nilkka nyrjähtää. Kaverit hakevat kylmäpussin, kertovat valmentajalle ja auttavat pystyyn.


Joukkue esiintyy ja kilpailee yhdessä. Kaverit auttavat toisiaan lavameikeissä ja hiustenlaitossa. Kaverit lämmittelevät yhdessä ja kertaavat koreografian. Yleensä valmentajan tehtävä on valmistella joukkue valmiiksi esiintymään, mutta usein joukkue tsemppaa myös jännittynyttä valmentajaa.


Ja silloin, kun joukkue onnistuu yhdessä… Se tunne ei jakaudu joukkueen kesken, vaan päinvastoin moninkertaistuu! Kaikki tuntuu paljon paremmalta, kun joukkuekaverit ovat paikalla jakamassa kokemukset.


Mitä tähän enää lisäämään, sillä onhan se selvää - joukkuekaverit ovat korvaamattomia. Mahtavatko ne olla yksi parhaista asioista harrastamisessa, ellei se parhain?


Olkoon tämä vuosi ystävyyden vuosi, myös harrastuksissa. Olkoon meillä mahtavia joukkuekavereita ja olkaamme mekin sellaisia!

Ihanaa viikonloppua!

- Verkkokaupan tiimi

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.