Toimitusehdot

Yleistä

Studio Move Verkkokauppa on tanssi- ja akrobatiakoulu Studio Moven ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Studio Move. Studio Move pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.comToimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin kuljetuspalvelut.
Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.
Noutamatta jätetyn tilauksen toimitus- ja palautuskuluja ei palauteta asiakkaalle.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 2-10 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.


Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.
Palautuksista veloitamme palautus- ja käsittelymaksun 5,90€. Palautuksissa käytämme Postin tarjoamaa Helposti-koodia, jonka saat halutessasi palauttaa tuotteen sähköpostitse ottamalla yhteyttä office@studiomove.fi.


Asiakaspalvelu

Mikäli Sinulla on mitä tahansa kysyttävää tai tilauksen teossa tai toimituksessa ilmenee ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse verkkokauppa@studiomove.fi.